| SWAT 4 ÜN SYSTEMİNDEKİLERİ BURAYA UPLUAD EDEBİLECEK VARMI ? [2 aydır giremiyorum CD den yükledim gene girmiyor] | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
TeRMiNaToR{TR} «ST»
Mesaj Sayısı : 44 Kayıt tarihi : 23/07/10 Yaş : 28 Nerden : TRabzoN
| Konu: SWAT 4 ÜN SYSTEMİNDEKİLERİ BURAYA UPLUAD EDEBİLECEK VARMI ? [2 aydır giremiyorum CD den yükledim gene girmiyor] Ptsi Tem. 26, 2010 1:19 pm | |
| | |
|
| |
HeadShotByTurK
| Konu: Geri: SWAT 4 ÜN SYSTEMİNDEKİLERİ BURAYA UPLUAD EDEBİLECEK VARMI ? [2 aydır giremiyorum CD den yükledim gene girmiyor] Ptsi Tem. 26, 2010 1:26 pm | |
| bekle rar olarak atimmi ok... | |
|
| |
prfex «CB»
Mesaj Sayısı : 68 Kayıt tarihi : 07/07/10 Yaş : 34 Nerden : antalya
| Konu: Geri: SWAT 4 ÜN SYSTEMİNDEKİLERİ BURAYA UPLUAD EDEBİLECEK VARMI ? [2 aydır giremiyorum CD den yükledim gene girmiyor] Ptsi Tem. 26, 2010 1:29 pm | |
| TErminator oyunda gördüm seni
i am see you in the game | |
|
| |
HeadShotByTurK
| Konu: Geri: SWAT 4 ÜN SYSTEMİNDEKİLERİ BURAYA UPLUAD EDEBİLECEK VARMI ? [2 aydır giremiyorum CD den yükledim gene girmiyor] Ptsi Tem. 26, 2010 1:29 pm | |
| aha yakalandın...
yeahaaaa | |
|
| |
TeRMiNaToR{TR} «ST»
| |
| |
TeRMiNaToR{TR} «ST»
| Konu: Geri: SWAT 4 ÜN SYSTEMİNDEKİLERİ BURAYA UPLUAD EDEBİLECEK VARMI ? [2 aydır giremiyorum CD den yükledim gene girmiyor] Salı Tem. 27, 2010 6:47 am | |
| hadi upload et bytürk | |
|
| |
percy «AT»
| Konu: Geri: SWAT 4 ÜN SYSTEMİNDEKİLERİ BURAYA UPLUAD EDEBİLECEK VARMI ? [2 aydır giremiyorum CD den yükledim gene girmiyor] Salı Tem. 27, 2010 11:36 am | |
| kuzenim artık sizlere ömür terminator ben mustafanın kuzeniyim bende mustafa ama sen percy de bide o hata bendede çok oluyo onun nedenini ben çözdüm ama sadece bendeki sorun şeydi admin mod yeni kullanıyordum critkal hata verdi sonra eski admin mod kullandım 1-2 hafta öyle gitmişti sonra gene oldu bu sefer sinirden format attım ve oyunu tekrar kurdum bu sefer düzelmişti bide içinde eksik dosyalar oluyo resnk kodları falan hiç bişi atma sakın ondanda kaynaklanıyor genellik system dosyasını içinden başka dosyalarıda siliyor... | |
|
| |
TeRMiNaToR{TR} «ST»
| Konu: Geri: SWAT 4 ÜN SYSTEMİNDEKİLERİ BURAYA UPLUAD EDEBİLECEK VARMI ? [2 aydır giremiyorum CD den yükledim gene girmiyor] Salı Tem. 27, 2010 11:42 am | |
| tamam sen seninkini upload edemezmisin ? ben silip yüklüyom olmuyo :S | |
|
| |
percy «AT»
| Konu: Geri: SWAT 4 ÜN SYSTEMİNDEKİLERİ BURAYA UPLUAD EDEBİLECEK VARMI ? [2 aydır giremiyorum CD den yükledim gene girmiyor] Salı Tem. 27, 2010 11:46 am | |
| yha şöyle bi şey var upload etmeyi bırak ben normalde netten indiriyorumda oyuncehennemi die bi site var ordan indiriyorum ben şuan yatalak oldum baya bi yokum aranızda yani baya derken 2-3 hafta yokum kusra bakmayın ama baya bi rahatsızı arada bi siteye girip bakıyorum... | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: SWAT 4 ÜN SYSTEMİNDEKİLERİ BURAYA UPLUAD EDEBİLECEK VARMI ? [2 aydır giremiyorum CD den yükledim gene girmiyor] Salı Tem. 27, 2010 12:17 pm | |
| Crit errorlar systemle alakali olmayabilir. Tam hatasini verirsen daha iyi yardimci oluruz |
|
| |
TeRMiNaToR{TR} «ST»
| Konu: Geri: SWAT 4 ÜN SYSTEMİNDEKİLERİ BURAYA UPLUAD EDEBİLECEK VARMI ? [2 aydır giremiyorum CD den yükledim gene girmiyor] Salı Tem. 27, 2010 1:05 pm | |
| İŞTE BUNU VERİYOR!
No Label
Crash Time: 07/27/10 14:02:55
OS: Windows XP 5.1 (Build: 2600) CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 2803 MHz with 510MB RAM Video: RADEON X550 (6618)
UserName: XXXXXXX ComputerName: XXXXXX Application location: D:\Swat 4\Content\System\
SWAT Build Number: 31973
Float Error caused General protection fault!
History: FD3DTexture::Cache <- FD3DRenderInterface::CacheTexture <- SetBumpMaterial <- FD3DRenderInterface::SetShaderMaterial <- RenderStaticMesh <- RenderSolidScenePass <- RenderSolidScenePasses <- RenderLevel <- FLevelSceneNode::Render <- FPlayerSceneNode::Render <- PrecacheRenderData <- Precaching <- UGameEngine::Draw <- UWindowsViewport::Repaint <- UWindowsClient::Tick <- ClientTick <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop
| |
|
| |
percy «AT»
| Konu: Geri: SWAT 4 ÜN SYSTEMİNDEKİLERİ BURAYA UPLUAD EDEBİLECEK VARMI ? [2 aydır giremiyorum CD den yükledim gene girmiyor] Salı Tem. 27, 2010 1:05 pm | |
| aynısı bendede oluyor ama bende sinirden sildim artık napem . | |
|
| |
TeRMiNaToR{TR} «ST»
| Konu: Geri: SWAT 4 ÜN SYSTEMİNDEKİLERİ BURAYA UPLUAD EDEBİLECEK VARMI ? [2 aydır giremiyorum CD den yükledim gene girmiyor] Salı Tem. 27, 2010 1:06 pm | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: SWAT 4 ÜN SYSTEMİNDEKİLERİ BURAYA UPLUAD EDEBİLECEK VARMI ? [2 aydır giremiyorum CD den yükledim gene girmiyor] Salı Tem. 27, 2010 5:26 pm | |
| Galiba degiskenlerle alakali bisi. Cok sık almazsin bu hatayi. Degisik bi crack dene tavsiyem. He bide degisik modlari denediysen Turkce yama falan onlari kullanma. Excute yaparken hata cikmistir onlarda. |
|
| |
TeRMiNaToR{TR} «ST»
| Konu: Geri: SWAT 4 ÜN SYSTEMİNDEKİLERİ BURAYA UPLUAD EDEBİLECEK VARMI ? [2 aydır giremiyorum CD den yükledim gene girmiyor] Çarş. Tem. 28, 2010 2:58 pm | |
| Gerek kalmadı arkadastan aldım swat yüklenmis halini iyi çalışıyor. | |
|
| |
| SWAT 4 ÜN SYSTEMİNDEKİLERİ BURAYA UPLUAD EDEBİLECEK VARMI ? [2 aydır giremiyorum CD den yükledim gene girmiyor] | |
|